• Înregistrare
  • Autorizare
  • Cabinet personal
  • Ieșire

Termeni și condiții

CONDIȚII DE UTILIZARE

 

1. Termeni și condiții

Prin accesarea https://arvaliscom.md/, sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni de serviciu, tuturor legilor și reglementărilor aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni de serviciu, vi se interzice să utilizați sau să accesați acest site. Materialul conținut în acest site este protejat de legile aplicabile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

 

2. Licența de utilizare

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) de pe ceim.md doar pentru vizualizare tranzitorie, personală și necomercială. Aceasta este o acordare de licență, nu un transfer de proprietate, iar în baza acestei licențe nu aveți dreptul:
- să modifice sau să copieze materialele;
- utilizarea conținutului în scopuri comerciale sau pentru afișare publică (comercială sau necomercială);
- să încerce să decompileze sau să facă inginerie inversă a oricărui software conținut pe ceim.md
- eliminați orice notificare de copyright sau alte notificări de proprietate din materiale; sau
- să transferați materialele către o altă persoană sau să "oglindiți" materialele pe orice alt server.
Această licență va înceta automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliată de către https://ceim.md/ în orice moment. La încetarea vizionării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți toate materialele descărcate pe care le dețineți, fie în format electronic sau tipărit.

 

3. Disclaimer

Materialele de pe https://arvaliscom.md/ sunt furnizate "ca atare". ceim.md nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, și prin aceasta refuză și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, sau de nerespectare a proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.
În plus, https://arvaliscom.md/ nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său sau în legătură cu astfel de materiale sau pe orice site-uri legate de acest site.


4 Restricții.

În nici un caz https://arvaliscom.md/ sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără a se limita la, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza întreruperii activității) care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe ceim.md, chiar dacă ceim.md sau un reprezentant autorizat de ceim.md a fost notificat verbal sau în scris despre posibilitatea unor astfel de daune. Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, astfel încât este posibil ca aceste limitări să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

 

5. Precizia materialelor

Materialele care apar pe https://arvaliscom.md/ ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. ceim.md nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt exacte, complete sau actuale. https://arvaliscom.md/ poate face modificări la materialele conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, Ceim.md nu își asumă nici un angajament de a actualiza materialele.

 

6. Legături

https://arvaliscom.md/ nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul niciunui astfel de site legat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către https://arvaliscom.md/. Utilizarea oricărui astfel de site web legat este la discreția exclusivă a utilizatorului.

icon

Înregistrare

Autorizare

Recuperarea parolei

Acest site utilizează cookie-uri

Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și publicitatea, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză, care le pot combina cu alte informații pe care le furnizați sau pe care le colectează ca urmare a utilizării de către dvs. a serviciilor lor.